top of page

Yhteistyökumppanit

YLVA Oy

”Oma päästölaskentamme on kehittynyt vuosien varrella huimasti, ja painettuamme Scope 1&2 päästöt nollaan, olemme tunnistaneet vuosi vuodelta lisää Scope 3-päästölähteitä. Carbonlink auttaa meitä hahmottamaan kaikkien päästöjemme suuruusluokkia automatisoimalla päästölaskentaa ostolaskudatasta. Näin läpivalaisemme suurten päästöerien lisäksi kaikki pieniksikin oletetut päästövirrat.

 

Tekemällä kertaheitolla laskennan taaksepäin kolmesta vuodesta ymmärrämme, kuinka paljon absoluuttinen päästömäärämme on samoin laskentaperiaattein todellisuudessa muuttunut kaikkien päästöjen osalta. Carbonlinkin tieteellinen tausta ja jokaisen ostorivin eritelty päästölähde luo uskottavuutta GHG-protokollanmukaiseen organisaation päästöjen laskentaan.”

-Eelis Rytkönen, Chief Impact Leader

Ylva_Logo_Green_rgb.jpg

Veljekset Kellola Oy

“CarbonLink on tärkein työkalumme hiilijalanjäljen laskennassa ja vastuullisuustyömme edistämisessä. Käyttöönotto oli helppoa, nopeaa ja sujuvaa.”

-Juho Pöyskö, Toimitusjohtaja Veljekset Kellola Oy

Tulevaisuuden Tilitoimisto Oy

“CarbonLinkissä parasta on käyttöönoton helppous, nopeus ja loistava hinta-laatusuhde. Pienenkin yrityksen on helppo aloittaa hiilijalanjälkilaskurin käyttö.

 

CarbonLinkin merkittävä hyöty on, että se antaa meille tietoa, jota voimme hyödyntää omassa liiketoiminnassa ja jakaa eteenpäin. Näemme läpinäkyvästi, miten olemme onnistuneet ympäristövastuullisuudessa.”

-Tulevaisuuden Tilitoimisto Oy, toimitusjohtaja Satu Saarimaa

Suomen Palloliitto

Sanoisin, että suurin hyöty CarbonLink -yhteistyöstä on ollut tiivis keskusteluyhteys, joka on syventänyt Palloliiton osaamista ympäristövastuun osalta.

Tutkimustulokset ja tulevaisuuden ennusteet, joita on yhdessä käyty läpi, ovat auttaneet strategisissa valinnoissa ja toimintaa suunnitellessa. Toki oman toiminnan ja suomalaisten jalkapalloseurojen hiilijalanjäljen mittaaminen ja tuloksien analysointi on myös keskeinen osa oppimisprosessia.

Tiedostamme, että olemme vielä polun alkumetreillä mutta CarbonLink on ehdottomasti auttanut meitä löytämään oikein suunnan. Vastuullisuus, ja ympäristövastuu, ovat konkreettinen osa Palloliiton uutta strategiaa vuosille 2025-2028. CarbonLinkin avulla saadun tiedon ja asiantuntemuksen myötä voimme tehdä tulevien vuosien aikana toimia, jotka lisäävät jalkapalloperheen tietoisuutta luonnon monimuotoisuuden ja ympäristön tilan haasteista sekä vähentävät myös tuottamiamme hiilidioksipäästöjä.

-Janne Pieviläinen, Suomen Palloliitto

bottom of page