top of page

Taloushallinnon datasta hiilijalanjälki

Tekninen toteutus

Pilvipohjainen palvelu

CarbonLink on kokonaan pilvipohjainen järjestelmä joka skaalautuu tarpeiden mukaisesti. CarbonLinkin käyttö tapahtuu oman käyttöliittymän kautta. Palveluun kirjaudutaan sisään, kytketään rajapinnat päälle ja laskenta aloitetaan. Myös menneiden vuosien hiilipäästöjen laskeminen onnistuu eli voit saada laskettua hiilijalanjäljen vaikka edelliseltä kolmelta vuodelta, mikäli käytössä on ollut sama taloushallinnon palvelu.  

Rajapinnat

Palvelumme kytkeytyy uusiin järjestelmiin jatkuvasti. Tällä hetkellä rajapinnat toimivat Netvisorin, Procountorin ja Administerin asiakkaille. Hiililaskenta on myös mahdollisuus M2 matka- ja kulunhallintajärjestelmän kautta. Lisää rajapintoja julkaistaan kun pilotit on saatu testattua.

Palvelumme rajapinta tukee myös integraatioita, joissa data tuodaan meille laskentaa varten ja hiililaskennan tulokset joko haetaan laskennan valmistuttua esimerkiksi organisaation omaan BI-järjestelmään visualisointia varten tai tuloksi tarkastallaan meidän käyttöliittymän kautta. Jos kiinnostuit tästä vaihtoehdosta ota meihin yhteyttä!

Tietoturva

Tietoturva on meille tärkeä asia ja talousdataa käsitellessä noudatamme tarkkoja ohjeita, jotta ihmisten omia tietoja ei sisällytetä hiililaskentaan. Hililaskennassa ei käsitellä lainkaan ihmisten henkilötietoja vaan käytämme pelkästään sähköisten laskujen laskurivejä, ostettuun palveluun tai tuotteeseen liittyviä tietoja sekä kirjanpidon tietoja.

 

Palveluun kirjaudutaan oman organisaation Google- tai Microsoft-tunnuksilla. Kertakirjautuminen (SSO) tukee organisaationne omia tietoturvavaatimuksia, esimerkiksi kaksivaiheista tunnistautumista, ja pitää pääsyn organisaation yleisen käyttäjähallinnan sekä kontrollin alla.

Visualisoinnit ja kategorisoinnit

Palvelumme visualisoi ja kategorisoi hiilijalanjälkeä. Visualisoinnit auttavat hahmottamaan heti, miten hiilijalanjälki koostuu. Palvelustamme voi ladata myös koko hiilijalanjäljen taulukkodokumenttina, mikäli itse haluaa pureutua siihen tarkemmin. CarbonLink voi myös lähettää dataa autimatisoidusti PowerBi-palveluun. 

bottom of page